Over mij

Ik kan u en uw kind helpen met mijn kennis en vaardigheden door middel van Remedial Teaching. En met veel plezier! De dagelijkse omgang met en de verwondering bij kinderen is voor mij een belangrijke drijfveer.
Mijn doel is dat uw kind na een bepaalde periode vaardigheden bezit om weer gebruik te maken van zijn/haar kwaliteiten en mogelijkheden. Uw kind ervaart “Ik kan het!”

Ik ben gediplomeerd Remedial Teacher (Master Special Educational Needs) en gediplomeerd Specialist Hoogbegaafdheid.
Ruim tien jaar heb ik met veel plezier als groepsleerkracht gewerkt in het basisonderwijs.

De laatste jaren werk ik als intern begeleider op verschillende basisscholen, waarbij ik de leerkrachten begeleid met het in kaart brengen van de (leer)problemen van leerlingen om daarop een passend aanbod te realiseren.
Dit vraagt veel organisatie talent van de leerkracht. Daarnaast moet de leerkracht binnen de groep ook nog op verschillende niveaus lesgeven aan de kinderen.

Als gecertificeerd Co-Teacher begeleid ik leerkrachten, waarbij ik samen met de leerkracht voor ’n efficiënte aanpak van de leerproblemen zorg. De leerkracht wordt meteen in de groep gecoacht, het betekent letterlijk ‘samen lesgeven’.

Linkedin

 • Joyce heeft twee van onze drie kinderen begeleid. Ze zijn dol op haar. En wij, hun ouders, op haar. Joyce heeft niet alleen veel verstand van remedial teaching. Ze bezit ook de gave om kinderen op precies de goede manier te benaderen en de juiste snaar bij ze te raken. Ze weet waar ze nog even 'gas kan geven' of wanneer het genoeg is. Hierdoor vertrouwen kinderen haar. Ze vinden het plezierig om met haar te werken en daardoor gaan ze met sprongen vooruit.

  Onze dochter Olivia: iedere keer als juf Joyce voor de deur stond dacht ik : Jeee! en dan pakte ze matjes en gingen we leuke dingen doen".

  Yvonne

 • Joyce is zes jaar bij ons geweest voor mijn zoon nadat hij een achterstand had opgelopen vanwege een ziekte. Wouter heeft ook dyslexie. Joyce heeft hem niet alleen leren lezen en schrijven, maar ze heeft hem voornamelijk geholpen met zijn zelfvertrouwen. Al die jaren was hij elke week blij dat Joyce kwam . Ik heb zelf altijd veel vertrouwen in Joyce gehad, ze kiest de juiste manier van aanpak en heeft ook veel kennis van methodieken. Wouter sluit zijn basisschool af met een prachtig vmbo-t/HAVO advies en dat had hij zonder de hulp van Joyce niet gehaald. Het geeft rust als ze komt, voor het kind en voor de ouders. En Wouter had er nog plezier in ook.
  Ik gun het eigenlijk elk kind om zo n ondersteuning te krijgen.

  Barbara

Ervaringen met Joyce

 • Een voorletter of "Anoniem" kan ook.
 • Om de ervaring in te sturen. Dit E-mailadres zal niet gepubliceerd worden.

Actueel

Prachtige coaching opdracht op een multculturele basisschool in hartje Amsterdam. Een mooie kans om een leerkracht van groep 4 te versterken in zijn pedagogisch handelen.

Naar het nieuws

Data Coach

De training Datacoach heb ik afgerond in 2019.

Lees meer